Skip to main content

OM OSS

Välkommen till vår shop!

Upptäck fantastiska produkter och presenter för alla åldrar till oslagbara priser hos oss! Vi erbjuder fri frakt vid köp över 499 kr och garanterar snabba utskick och leverans inom 1-3 arbetsdagar med Postnord, så att du får dina favoritartiklar i tid. Som en certifierad E-handel med lager i Sverige kan du känna dig trygg med att handla snabbt, säkert och enkelt, utan några dolda kostnader eller krav på tidskrävande medlemskap. Vi samarbetar med Payson som har över tio års erfarenhet i branschen samt är en del av Svea Ekonomi. 

Vår vision är att samla de mest populära och virala produkterna från sociala medier, som Dansade kaktus, Octopus Plush, Fidget toys, Retro konsoler, Mobiltillbehör med mera, och erbjuda dem till rimliga priser. Varje produkt i vårt sortiment har noggrant utvärderats av tusentals nöjda användare runt om i världen, och under de flesta produkterna hittar du en videorecension som ger dig en komplett översikt samt användbara tips och råd.

Vår kundnöjdhet är vår främsta prioritet, och därför genomgår alla produkter en noggrann kvalitetskontroll innan de skickas ut för att garantera att du får bästa möjliga service. Vi arbetar ständigt med att utöka och förbättra vårt sortiment och vi välkomnar gärna tips från dig om produkter du skulle vilja se på Smartadeals.se. Om din produktidé blir en del av vårt sortiment kommer du självklart få ett förmånligt pris på den!

Anslut dig till våra många nöjda kunder och upptäck Smartadeals.se, för att hitta rätt produkt till rätt pris. Välkommen till en enastående shoppingupplevelse!

Sverige-postnord